A TABAK EXPO Online virtuális trade show megnyitotta kapuit!

Büszkék jelentjük, hogy a TABAK EXPO Online kiállítás és vásár megnyitotta kapuit a világhálón. Története során először rendhagyó módon az online térben valósul meg az esemény 2020. november 9-15 . között. 

A trafikszegmens, mint önálló kiskereskedelmi szektor az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat, ezt az itt jelenlévő cégek is felismerték. Az online EXPO nem csak nekünk szervezőknek, hanem a kiállító cégeknek is újdonság, nagyon sok ember munkájával jött létre, köszönjük nekik.

Látogatóinkat izgalmas és hasznos szakmai programokkal várjuk, kiállító partnereink virtuális standjain pedig nem csak az újdonságokkal ismerkedhetnek meg, hanem a megszokott vásári kedvezmények és nyereményjátékok is Önökre várnak. Kiállító partnereink ezeken a napokon máshol nem elérhető, és kifejezetten erre az alkalomra tervezett, egyedi akciókat kínálnak. Egyértelmű célunk, hogy mind a látogatóink, mind partnereink, elégedetten „távozzanak" majd az eseménysorozatról.

Mi itt vagyunk 7 napon keresztül 24 órában, így  a tarfikos társaknak bőséges idejük jut a vásári kalandozásra, a kiállítók ajánlatainak áttekintésére.

AZ EXPO HETÉRE SIKERES ÜZLETKÖTÉSEKET ÉS KELLEMES IDŐTÖLTÉST KÍVÁNUNK!