Bejelentés: EGY HÉTTEL MEGHOSSZABBODIK AZ EXPO!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy meghosszabbítjuk a TABAK EXPO Online eseményt, 2020. november 22. vasárnap éjfélig!

Magyarország Kormánya jelentős szigorításokat vezetett be november 11-től, a koronavírus járvány megfékezése érdekében. Tudjuk, hogy az intézkedések érzékenyen érintik a nemzeti dohányboltok napi működését, a trafikokban dolgozó munkatársak feladatai megnövekedtek, sok átszervezéssel szembesülnek, erre kell most koncentrálniuk.

Másrészt többen jelezték nekünk, hogy nagyon jók az akciók, melyeket a kiállítók kínálnak, - különösen a decemberi hajrá előtt – de több időre van szükségük a trafikosoknak ahhoz, hogy alaposan megismerjék az összes lehetőséget, a szakmai prezentációkat meghallgassák vagy a nyereményjátékokban részt vegyenek.

Az EXPO tehát 0-24 órában nyitva marad, egészen november 22-ig várjuk a trafikosokat. Lesz idejük meglátogatni az eseményt többször, akár a jövő héten is, egészen vasárnap éjfélig. A kiállító partnerekkel egyeztettünk és örömmel fogadták a döntésünket, folytatják az akciókat.

Bízunk benne, hogy ezzel a változtatással minél több trafikos részt tud venni az eseményen és regisztrálja a boltokban dolgozó kollégáikat is. Várjuk Önöket jövő héten is az EXPO-n!

 

Ha Ön még nem regisztrált, első lépésként itt megteheti: https://tabakakademia.hu/kezdolap

Regisztráció után, igényelje meg Ingyenes jegyét, majd ide kattintson: www.tabakexpo-online.hu és már nézelődhet is az EXPO oldalán.

 

Az alábbi filmben a döntés hátteréről beszél az MDKSZ Stratégiai Kapcsolatok Igazgatója Kontics Ferenc a Szövetség Youtube oldalán, kattintson ide:

 

https://www.youtube.com/watch?v=tTx0MnOVmZU

 

 

Legfrissebb híreink

COP9 – összegyűltek a WHO dohányzás-ellenőrzési egyezményének részes államai

2022. január 19.
COP9 – összegyűltek a WHO dohányzás-ellenőrzési egyezményének részes államai

November 8-12. között tartották az Egészségügyi Világszervezet (WHO) dohányzás-ellenőrzési keretegyezményét (FCTC) aláíró államok vezetőinek kétévente esedékes tanácskozását.

Tanácsok az egységes csomagolással kapcsolatban

2022. január 13.
Tanácsok az egységes csomagolással kapcsolatban

A nemzetközi tapasztalatok és trafikos társaink javaslatai alapján összegyűjtöttünk néhány tanácsot olvasóinknak, hogy segítsük az egységes csomagolással kapcsolatos munkát.

Megverte a vásárlót, mert tiszteletlen volt az eladóval - VIDEÓVAL

2022. január 13.
Megverte a vásárlót, mert tiszteletlen volt az eladóval - VIDEÓVAL

A garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki egy másik férfit azért vert meg a dohányboltban, mert tiszteletlen volt az eladóval.

Szép summa - Részletes adatokat közölt a NAV

2022. január 13.
Szép summa - Részletes adatokat közölt a NAV

Több, mint 21 milliárd forint értékben foglaltak le a NAV munkatársai különböző dohányárukat, a tavalyi év során.

Ukrajna szigorú törvényt alkotott

2022. január 12.
Ukrajna szigorú törvényt alkotott

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök január 6-án írt alá egy átfogó, új dohányzás-ellenőrzési törvényt csaknem kétéves egyeztetés után.