Bejelentés: EGY HÉTTEL MEGHOSSZABBODIK AZ EXPO!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy meghosszabbítjuk a TABAK EXPO Online eseményt, 2020. november 22. vasárnap éjfélig!

Magyarország Kormánya jelentős szigorításokat vezetett be november 11-től, a koronavírus járvány megfékezése érdekében. Tudjuk, hogy az intézkedések érzékenyen érintik a nemzeti dohányboltok napi működését, a trafikokban dolgozó munkatársak feladatai megnövekedtek, sok átszervezéssel szembesülnek, erre kell most koncentrálniuk.

Másrészt többen jelezték nekünk, hogy nagyon jók az akciók, melyeket a kiállítók kínálnak, - különösen a decemberi hajrá előtt – de több időre van szükségük a trafikosoknak ahhoz, hogy alaposan megismerjék az összes lehetőséget, a szakmai prezentációkat meghallgassák vagy a nyereményjátékokban részt vegyenek.

Az EXPO tehát 0-24 órában nyitva marad, egészen november 22-ig várjuk a trafikosokat. Lesz idejük meglátogatni az eseményt többször, akár a jövő héten is, egészen vasárnap éjfélig. A kiállító partnerekkel egyeztettünk és örömmel fogadták a döntésünket, folytatják az akciókat.

Bízunk benne, hogy ezzel a változtatással minél több trafikos részt tud venni az eseményen és regisztrálja a boltokban dolgozó kollégáikat is. Várjuk Önöket jövő héten is az EXPO-n!

 

Ha Ön még nem regisztrált, első lépésként itt megteheti: https://tabakakademia.hu/kezdolap

Regisztráció után, igényelje meg Ingyenes jegyét, majd ide kattintson: www.tabakexpo-online.hu és már nézelődhet is az EXPO oldalán.

 

Az alábbi filmben a döntés hátteréről beszél az MDKSZ Stratégiai Kapcsolatok Igazgatója Kontics Ferenc a Szövetség Youtube oldalán, kattintson ide:

 

https://www.youtube.com/watch?v=tTx0MnOVmZU