A Continental Dohányipari Zrt. idén is Kossuth-díjjal jutalmazta a kiemelkedő munkavállalóit

A Continental Dohányipari Zrt. hagyományaihoz hűen, immár 17. alkalommal rendezte meg a Kossuth-díjátadó ünnepségét, ahol az év kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkavállalóit jutalmazták.

Idén 19 munkatárs érdemelte ki a Kossuth-díjat, míg további 2 szakember osztozott az év legjobb ötletéért járó különdíjban. Az elismeréseket Füzi Csaba, vezérigazgató a társaság tulajdonosaival együtt adta át a Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpontban tartott ünnepélyes díjátadón, amely egyben karácsonyi ünnepségként is szolgált.

Az eseményen kiosztott Kossuth-díj a sátoraljaújhelyi dohánygyár egyik leghíresebb termékéről, a 63 éven keresztül forgalmazott Kossuth cigarettáról kapta nevét, amely a társaság utolsó füstszűrő nélküli cigarettája volt.

A nagyszabású díjátadón Füzi Csaba, vezérigazgató köszöntője után a társaság tulajdonosainak képviseletében ifj. Sánta János és Veszelovszky Balázs adták át a Kossuth-díjakat a munkavállalóknak. Az idei díjátadó rendhagyónak bizonyult abban a tekintetben, hogy Füzi Csaba is elismeréssel gazdagodott, amelynek alapjaként vezetői szerepvállalása mellett példamutató elhivatottsága szolgált.

A díjak átadását megelőzően Sánta János, a társaság tulajdonos-elnöke értékelte az év eredményeit, amely többek között a Continental Dohányipari Zrt. által elnyert Magyar Gazdaságért díjban is megmutatkozott. Az értékelést Dr. Hörcsik Richárd, országgyűlési képviselő és Szamosvölgyi Péter, polgármester köszöntői követték, akik egyúttal gratuláltak a gyári kollektívának az elismerésekhez.

A Continental Dohányipari Zrt. büszkén ünnepli munkatársai kivételes teljesítményét, és továbbra is elkötelezett a minőségi munkavégzés és az innováció iránt.

Forrás és kép: Continental Dohányipari Zrt.

Legfrissebb híreink

MDKSZ kutatás: Miért vásárolnak a fogyasztók dohányterméket a feketepiacon?

2024. július 17.
MDKSZ kutatás: Miért vásárolnak a fogyasztók dohányterméket a feketepiacon?

A dohány feketepiac virágzik, a hazánkban elfogyasztott dohánytermékek egyre nagyobb hányada onnan származik. Az illegális gyártók, a feketekereskedők ellen az állami hatóságok (a NAV és a Rendőrség) lép fel. Mi pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi jár a vásárló fejében, amikor egy gyanús alaktól vásárol vagy online rendel magának dohányárut.

Ne osszuk meg a biztonsági kamerák képeit!

2024. július 04.
Ne osszuk meg a biztonsági kamerák képeit!


Felhívjuk Tisztelt Trafikos Társaink figyelmét, hogy az üzletekben elhelyezett biztonsági kamerák felvételeit kizárólag azok készítésének céljából (vagyonvédelem, bűnmegelőzés) lehet felhasználni, és azok csak az arra jogosultak számára megismerhetők.

Tisztelt Érdeklődők!

2024. július 01.
Tisztelt Érdeklődők!

A nyár az MDKSZ-nél is a szabadságok időszaka, így a beérkező leveleket nem tudjuk a megszokott gyorsasággal és naprakészséggel megválaszolni. Előfordulhat néhány nap csúszás, de természetesen továbbra is minden beérkező e-mailre reagálunk.

Mostantól csak gyógyszertárban vásárolható elektromos cigaretta Ausztráliában

2024. július 01.
Mostantól csak gyógyszertárban vásárolható elektromos cigaretta Ausztráliában

Ausztráliában a dohányzásra vonatkozó új jogszabályok hatályba lépésével az eldobható elektromos cigaretták (vape) július 1-től csak gyógyszertárban kaphatóak.

A NAV az illegális dohánytermékek veszélyeire hívta fel a diákok figyelmét

2024. július 01.
A NAV az illegális dohánytermékek veszélyeire hívta fel a diákok figyelmét

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az illegális dohánytermék veszélyeire, jogkövetkezményeire hívták fel általános és középiskolások figyelmét országjáró körútjukon - közölte a NAV bevetési igazgatósága hétfőn az MTI-vel.