A Tabak Expo aktualitásai

Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sokan jelezték részvételi szándékukat a Tabak Expo eseményre. Örömmel állapíthatjuk meg, hogy a jelentkezők létszáma már elérte az 1500 főt! Így az Expo teltházas lett, nem tudunk most további jelentkezéseket fogadni!

Köszönjük a jelentkezéseket, és nagyon várjuk a személyes találkozást jövő kedden (október 18-án).

Az alábbiakban néhány fontos információt szeretnénk megosztani az Expóra érkezőkkel.

Kedvezményes üzletkötési és vásárlási csomagokat is kínálnak majd kiállítóink!

Kapunyitás 8.30-kor lesz, az Expo 18 óráig van nyitva. Érdemes minél előbb érkezni, hiszen az első 500 belépőnek érékes ajándékcsomagot adunk! Az Expo ünnepélyes megnyitója 9.30-kor lesz a nagyszínpadnál, ide szeretettel invitáljuk minden vendégünket.

A Tabak Expo helyszíne a Hungexpo Kongresszusi Központ (’C’ épület) lesz. A főbejárat az Albertirsai út felől van, ahol ingyenes parkolási lehetőséget is találnak. Gépjárművel érkező vendégeink az utcai parkolók mellett igénybe vehetik a Hungexpo P4 jelzésű vendégparkolóját is, ide a Hungexpo 4-es kapuján tudnak behajtani.

tabak-expo-parkolas

(A nagyításhoz kattintson a képre!)

A Tabak Expo eseményen várjuk Önöket a Trafikosok Lapja standján is, ahol játékra invitáljuk önöket, a résztvevőknek nyereményekkel kedveskedünk. Keressenek minket a 4. számú standon, a főbejárat mellett bal oldalon.

Legfrissebb híreink

Átadták a Continental Dohányipari Zrt. új gyártócsarnokát

2022. november 18.
Átadták a Continental Dohányipari Zrt. új gyártócsarnokát

A Continental Dohányipari Zrt. 9,2 milliárd forint összértékű kapacitásbővítő fejlesztését adták át Sátoraljaújhelyen, a magyar kormány a beruházáshoz 3,6 milliárd forintos támogatást biztosított. 

Kétszer is kirabolták ugyanazt a dohányboltot – fegyházbüntetésre ítélt a bíróság két férfit

2022. november 13.
Kétszer is kirabolták ugyanazt a dohányboltot – fegyházbüntetésre ítélt a bíróság két férfit

A Pesti Központi Kerületi Bíróság elsőfokú ítéletet hirdetett egy fegyveresen elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőügyben, amelyben két férfit 11 év 6 hónap, illetve 8 év fegyházbüntetésre, továbbá 12 év, illetve 8 év közügyektől eltiltásra ítélt. Ezen felül az I. rendű vádlottat 6 hónapra eltiltotta a közúti járművezetéstől, valamint több mint 1 millió forintra vagyonelkobzást is elrendelt velük szemben. A bíróság egyúttal megszüntette az I. rendű vádlottal szemben korábban más ügyben kiszabott 6 hónap börtönbüntetésből engedélyezett feltételes szabadságot is.

Még egy évig maradhatnak az ízesített hevítőrudak

2022. november 11.
Még egy évig maradhatnak az ízesített hevítőrudak

Az Európai Bizottság a napokban hozta nyilvánosságra azt a felhatalmazáson alapuló rendeletet, amely jelentősen megváltoztatja a hevített dohánytermékek kereskedelmének szabályait. A 2022/2100 számú felhatalmazáson alapuló bizottsági rendelet kimondja, hogy a hevített dohánytermékek kapcsán is – a hagyományos dohánytermékekhez hasonlóan – tilos lesz a jellegzetes ízesítésű termékek forgalomba hozatala, illetve tilos lesz minden olyan megoldás, amely a dohánytermék alkotóelemeiben (például a szűrőben, a papírban, a csomagolásban, a kapszulában) ízesítést tartalmaz.

Dohányboltban ütötte meg a volt élettársát - VIDEÓVAL

2022. november 05.
Dohányboltban ütötte meg a volt élettársát - VIDEÓVAL

 

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a személyét ért telefonon tett megjegyzést személyesen, tettlegesen torolt meg.

Már tudják hány éves korig lehet következmények nélkül dohányozni

2022. október 29.
Már tudják hány éves korig lehet következmények nélkül dohányozni

Dohányosokat vizsgáló nagyszabású tanulmányt tettek közzé amerikai kutatók a napokban, amelyben több mint 550 ezer amerikai felnőtt egészségügyi adatait analizálták az 1997 és 2020 közötti időszakban. Érdekes eredmény született – derül ki, az Index írásából.