A Tabak Expo aktualitásai

Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sokan jelezték részvételi szándékukat a Tabak Expo eseményre. Örömmel állapíthatjuk meg, hogy a jelentkezők létszáma már elérte az 1500 főt! Így az Expo teltházas lett, nem tudunk most további jelentkezéseket fogadni!

Köszönjük a jelentkezéseket, és nagyon várjuk a személyes találkozást jövő kedden (október 18-án).

Az alábbiakban néhány fontos információt szeretnénk megosztani az Expóra érkezőkkel.

Kedvezményes üzletkötési és vásárlási csomagokat is kínálnak majd kiállítóink!

Kapunyitás 8.30-kor lesz, az Expo 18 óráig van nyitva. Érdemes minél előbb érkezni, hiszen az első 500 belépőnek érékes ajándékcsomagot adunk! Az Expo ünnepélyes megnyitója 9.30-kor lesz a nagyszínpadnál, ide szeretettel invitáljuk minden vendégünket.

A Tabak Expo helyszíne a Hungexpo Kongresszusi Központ (’C’ épület) lesz. A főbejárat az Albertirsai út felől van, ahol ingyenes parkolási lehetőséget is találnak. Gépjárművel érkező vendégeink az utcai parkolók mellett igénybe vehetik a Hungexpo P4 jelzésű vendégparkolóját is, ide a Hungexpo 4-es kapuján tudnak behajtani.

tabak-expo-parkolas

(A nagyításhoz kattintson a képre!)

A Tabak Expo eseményen várjuk Önöket a Trafikosok Lapja standján is, ahol játékra invitáljuk önöket, a résztvevőknek nyereményekkel kedveskedünk. Keressenek minket a 4. számú standon, a főbejárat mellett bal oldalon.

Legfrissebb híreink

Fokozott figyelem, közelednek az ünnepek!

2023. november 27.
Fokozott figyelem, közelednek az ünnepek!

Az Országos Rendőr-főkapitányságon 2023. november 13-án zajlott a kereskedelmi egységek biztonságával összefüggő kérdésekre fókuszáló konferencia.

A Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetségének álláspontja a T/6220. számú törvényjavaslatról

2023. november 24.
A Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetségének álláspontja a T/6220.  számú törvényjavaslatról

A T/6220 számú, a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról szóló 2012. évi CXXXIV. törvény és egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló törvényjavaslatban foglalt, a szankciórendszer szigorítását célzó rendelkezések kapcsán a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége – figyelembe véve, hogy egyelőre csak a törvényjavaslat benyújtáskori szövege ismert – a jogalkotó számára megfontolásra ajánlja az alábbi szakmai szempontokat.

COPD Világnap - Magyarországon is népbetegségnek számít

2023. november 15.
COPD Világnap - Magyarországon is népbetegségnek számít

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy bár megelőzhető és kezelhető, a krónikus obstruktív tüdőbetegség, vagy másnéven COPD, mégis dobogós helyen szerepel a vezető halálokok között – hangsúlyozta Dr. Bogos Krisztina, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet (OKPI) főigazgatója a témában rendezett szakmai konferencián. 

Dániában korlátozzák a fiatalok alkoholvásárlását és emelik a snüssz árát

2023. november 15.
Dániában korlátozzák a fiatalok alkoholvásárlását és emelik a snüssz árát

Dániában korlátozzák a 18 év alattiak alkoholvásárlását és emelik a snus árát - derült ki a dán egészségügyi minisztérium bejelentéséből.

Alternatív nikotintermékek - a Tholos Foundation szakpolitikai tanulmánya

2023. november 10.
Alternatív nikotintermékek - a Tholos Foundation szakpolitikai tanulmánya

A Tholos Foundation a japán székhelyű Pacific Alliance Institute-tal és a svédországi Scantech Strategy Advisors tanácsadó céggel együttműködésben közzétette a Safer Nicotine Works című szakpolitikai tanulmányát arról, hogy hogyan csökkentette sikeresen Svédország és Japán a dohányzási arányt biztonságosabb alternatív nikotintermékek bevezetésével.