Izgalmas szakmai tartalommal vár a Trafikos Találkozó

Tartalmas szakmai előadásokkal, a dohányszektor jövőjéről szóló kerekasztal-beszélgetésekkel várja a résztvevőket 2023. május 9-én az MDKSZ és az SZTFH együttműködésében megvalósuló Trafikos Találkozó.

Nagyon örülünk az eseményt kísérő hatalmas érdeklődésnek! A férőhelyek korlátozott száma miatt ezúttal sajnos nem minden érdeklődőnek tudtunk helyet biztosítani a rendezvényen, az esemény pillanatok alatt betelt. Ezért a találkozó szakmai előadásairól részletes összefoglalót és beszámolót adunk majd az MDKSZ tagjai részére, így azok a szövetségi tagok is hozzájutnak az elhangzott információkhoz, akik személyesen nem tudtak részt venni a rendezvényen.

Részletes program, a képre kattintva érhető el!

Legfrissebb híreink

Írország is állami licenszhez köti a dohánytermékek kiskereskedelmét

2023. június 07.
Írország is állami licenszhez köti a dohánytermékek kiskereskedelmét

A Dohány Kiskereskedők Európai Szövetsége (CEDT) útján kaptuk a hírt ír trafikos kollégáinktól, hogy Írország kormánya a múlt héten fogadta el azt a jogszabályt, amely jelentősen átalakítja a dohánytermékek kiskereskedelmi rendszerét és megerősíti a fiatalkorúak védelmét. Az új szabályozást júliusban léptetik életbe.

Mik a leggyakoribb hibák a dohányboltokban?

2023. május 02.
Mik a leggyakoribb hibák a dohányboltokban?

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága tájékoztatót adott ki a dohányboltokban folytatott ellenőrzések során feltárt leggyakoribb hibákról, illetve hiányosságokról. A hatóság a hibák elkerülésére is megfogalmazott néhány javaslatot. 

SZTFH rendelet a kötelező szakmai képzésről

2023. április 21.
SZTFH rendelet a kötelező szakmai képzésről

Megjelent a dohánytermék-kiskereskedelmi tevékenységet végző személyek országos képzési rendszeréről szóló 8/2023. (IV. 11.) SZTFH rendelet. Erről a hatóság a cikkben található közleményben adott tájékoztatást.

A Continental 17 százalékkal emelte munkavállalói bérét

2023. április 20.
A Continental 17 százalékkal emelte munkavállalói bérét

A több mint 500 munkavállalót foglalkoztató Continental Dohányipari Zrt. 17 százalékkal emelte munkavállalói bérét, a cafeteria keretösszegét 10 százalékkal növelte, és bruttó 214 millió forintnyi jutalmat is szétosztott - közölte  Sátoraljaújhely egyik legnagyobb munkaadója az MTI-vel.