Tabak Expo 2022 - Találkozzunk újra személyesen!

Kedves Trafikos Kollégák! Szeretettel invitáljuk Önöket, a 2022-es Tabak Expo Kiállítás és Konferencia rendezvényre. Büszkék vagyunk rá, hogy az eseményt idén a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságával együttműködve szervezhetjük meg.

Hogyan vált a Tabak Expo hazánk legfontosabb dohány kiskereskedelmi eseményévé?

2017 óta évről évre megrendeztük a Nemzeti Tabak Expo Kiállítás és Konferenciát, amely a dohány-kiskereskedelem legfontosabb szakmai eseményévé nőtte ki magát. A rendezvényen részt vevő látogatók száma folyamatosan növekedett, ezzel együtt pedig egyre több kiállítónk is lett. Mind a kiállítók, mind pedig a rendezvényen részt vevő dohány kiskereskedők megerősítették nekünk, hogy milyen fontos az évi rendszeres találkozás, a termékeket bemutató standok színes forgatagának látványa. Trafikosként ezen a napon feltehetjük a kérdéseinket, tanácsokat és javaslatokat kaphatunk a dohányboltokban forgalmazott termékek hazai forgalmazóitól, új termékekkel ismerkedhetünk meg, amikkel fejleszthetjük üzleteink kínálatát. Nem csoda, hogy 2019-ben már több mint 1500 résztvevő és 60 kiállító találkozhatott egymással a Tabak Expón. 

(Nagyításhoz, kérjük kattintson a képre!)

A járványügyi helyzetre való tekintettel az elmúlt két évben az online térben köszöntöttük a résztvevőket – az európai trafikszektor első online expóját valósítottuk meg, kiemelkedő érdeklődés mellett. A 2022-es évben azonban újra személyes részvétellel rendezhetjük meg a Tabak Expót! A helyszínként választott Hungexpo ’C’ pavilon méltó elhelyezést biztosít a rendezvénynek, és minőségi szolgáltatást a kiállítóinknak.

(Nagyításhoz, kérjük kattintson a képre!)


Miért érdemes Önnek részt venni a Tabak Expón?

Elsősorban azért, mert az Expo a mi napunk, dohány kiskereskedőké és a trafikokban dolgozó munkatársaké! Itt találkozhatunk egymással, beszélgethetünk, tapasztalatot cserélhetünk. Lesz lehetőség üzletkötésre, a dohányboltunk készleteinek kedvezményes feltöltésére is. Szervezőként nagy gondot fordítunk arra, hogy a résztvevőknek tartalmas időtöltést kínáljunk, ezért a vásári forgatag és kiállítás mellett a dohányszektor hazai és nemzetközi újdonságait, jogalkotási fejleményeit bemutató szakmai előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket is kínál a program. Konferencia termünkben egymást követik majd a dohányszektor kiemelkedő személyiségei, meghatározó szakértői.

A munka és az üzletfejlesztés mellett azonban lesz lehetőség a szórakozásra is: játékok, nyereménysorsolások, szórakoztató programok teszik felejthetetlen közösségi élménnyé ezt a napot.

(Nagyításhoz, kérjük kattintson a képre!)

Szerezzék meg belepőjüket még ma, az oldalunkon található TABAK EXPO gombra kattintva! 


Legfrissebb híreink

MDKSZ kutatás: Miért vásárolnak a fogyasztók dohányterméket a feketepiacon?

2024. július 17.
MDKSZ kutatás: Miért vásárolnak a fogyasztók dohányterméket a feketepiacon?

A dohány feketepiac virágzik, a hazánkban elfogyasztott dohánytermékek egyre nagyobb hányada onnan származik. Az illegális gyártók, a feketekereskedők ellen az állami hatóságok (a NAV és a Rendőrség) lép fel. Mi pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi jár a vásárló fejében, amikor egy gyanús alaktól vásárol vagy online rendel magának dohányárut.

Ne osszuk meg a biztonsági kamerák képeit!

2024. július 04.
Ne osszuk meg a biztonsági kamerák képeit!


Felhívjuk Tisztelt Trafikos Társaink figyelmét, hogy az üzletekben elhelyezett biztonsági kamerák felvételeit kizárólag azok készítésének céljából (vagyonvédelem, bűnmegelőzés) lehet felhasználni, és azok csak az arra jogosultak számára megismerhetők.

Tisztelt Érdeklődők!

2024. július 01.
Tisztelt Érdeklődők!

A nyár az MDKSZ-nél is a szabadságok időszaka, így a beérkező leveleket nem tudjuk a megszokott gyorsasággal és naprakészséggel megválaszolni. Előfordulhat néhány nap csúszás, de természetesen továbbra is minden beérkező e-mailre reagálunk.

Mostantól csak gyógyszertárban vásárolható elektromos cigaretta Ausztráliában

2024. július 01.
Mostantól csak gyógyszertárban vásárolható elektromos cigaretta Ausztráliában

Ausztráliában a dohányzásra vonatkozó új jogszabályok hatályba lépésével az eldobható elektromos cigaretták (vape) július 1-től csak gyógyszertárban kaphatóak.

A NAV az illegális dohánytermékek veszélyeire hívta fel a diákok figyelmét

2024. július 01.
A NAV az illegális dohánytermékek veszélyeire hívta fel a diákok figyelmét

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az illegális dohánytermék veszélyeire, jogkövetkezményeire hívták fel általános és középiskolások figyelmét országjáró körútjukon - közölte a NAV bevetési igazgatósága hétfőn az MTI-vel.