Tabak Expo 2022 - Találkozzunk újra személyesen!

Kedves Trafikos Kollégák! Szeretettel invitáljuk Önöket, a 2022-es Tabak Expo Kiállítás és Konferencia rendezvényre. Büszkék vagyunk rá, hogy az eseményt idén a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságával együttműködve szervezhetjük meg.

Hogyan vált a Tabak Expo hazánk legfontosabb dohány kiskereskedelmi eseményévé?

2017 óta évről évre megrendeztük a Nemzeti Tabak Expo Kiállítás és Konferenciát, amely a dohány-kiskereskedelem legfontosabb szakmai eseményévé nőtte ki magát. A rendezvényen részt vevő látogatók száma folyamatosan növekedett, ezzel együtt pedig egyre több kiállítónk is lett. Mind a kiállítók, mind pedig a rendezvényen részt vevő dohány kiskereskedők megerősítették nekünk, hogy milyen fontos az évi rendszeres találkozás, a termékeket bemutató standok színes forgatagának látványa. Trafikosként ezen a napon feltehetjük a kérdéseinket, tanácsokat és javaslatokat kaphatunk a dohányboltokban forgalmazott termékek hazai forgalmazóitól, új termékekkel ismerkedhetünk meg, amikkel fejleszthetjük üzleteink kínálatát. Nem csoda, hogy 2019-ben már több mint 1500 résztvevő és 60 kiállító találkozhatott egymással a Tabak Expón. 

(Nagyításhoz, kérjük kattintson a képre!)

A járványügyi helyzetre való tekintettel az elmúlt két évben az online térben köszöntöttük a résztvevőket – az európai trafikszektor első online expóját valósítottuk meg, kiemelkedő érdeklődés mellett. A 2022-es évben azonban újra személyes részvétellel rendezhetjük meg a Tabak Expót! A helyszínként választott Hungexpo ’C’ pavilon méltó elhelyezést biztosít a rendezvénynek, és minőségi szolgáltatást a kiállítóinknak.

(Nagyításhoz, kérjük kattintson a képre!)


Miért érdemes Önnek részt venni a Tabak Expón?

Elsősorban azért, mert az Expo a mi napunk, dohány kiskereskedőké és a trafikokban dolgozó munkatársaké! Itt találkozhatunk egymással, beszélgethetünk, tapasztalatot cserélhetünk. Lesz lehetőség üzletkötésre, a dohányboltunk készleteinek kedvezményes feltöltésére is. Szervezőként nagy gondot fordítunk arra, hogy a résztvevőknek tartalmas időtöltést kínáljunk, ezért a vásári forgatag és kiállítás mellett a dohányszektor hazai és nemzetközi újdonságait, jogalkotási fejleményeit bemutató szakmai előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket is kínál a program. Konferencia termünkben egymást követik majd a dohányszektor kiemelkedő személyiségei, meghatározó szakértői.

A munka és az üzletfejlesztés mellett azonban lesz lehetőség a szórakozásra is: játékok, nyereménysorsolások, szórakoztató programok teszik felejthetetlen közösségi élménnyé ezt a napot.

(Nagyításhoz, kérjük kattintson a képre!)

Szerezzék meg belepőjüket még ma, az oldalunkon található TABAK EXPO gombra kattintva! 


Legfrissebb híreink

Átadták a Continental Dohányipari Zrt. új gyártócsarnokát

2022. november 18.
Átadták a Continental Dohányipari Zrt. új gyártócsarnokát

A Continental Dohányipari Zrt. 9,2 milliárd forint összértékű kapacitásbővítő fejlesztését adták át Sátoraljaújhelyen, a magyar kormány a beruházáshoz 3,6 milliárd forintos támogatást biztosított. 

Kétszer is kirabolták ugyanazt a dohányboltot – fegyházbüntetésre ítélt a bíróság két férfit

2022. november 13.
Kétszer is kirabolták ugyanazt a dohányboltot – fegyházbüntetésre ítélt a bíróság két férfit

A Pesti Központi Kerületi Bíróság elsőfokú ítéletet hirdetett egy fegyveresen elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőügyben, amelyben két férfit 11 év 6 hónap, illetve 8 év fegyházbüntetésre, továbbá 12 év, illetve 8 év közügyektől eltiltásra ítélt. Ezen felül az I. rendű vádlottat 6 hónapra eltiltotta a közúti járművezetéstől, valamint több mint 1 millió forintra vagyonelkobzást is elrendelt velük szemben. A bíróság egyúttal megszüntette az I. rendű vádlottal szemben korábban más ügyben kiszabott 6 hónap börtönbüntetésből engedélyezett feltételes szabadságot is.

Még egy évig maradhatnak az ízesített hevítőrudak

2022. november 11.
Még egy évig maradhatnak az ízesített hevítőrudak

Az Európai Bizottság a napokban hozta nyilvánosságra azt a felhatalmazáson alapuló rendeletet, amely jelentősen megváltoztatja a hevített dohánytermékek kereskedelmének szabályait. A 2022/2100 számú felhatalmazáson alapuló bizottsági rendelet kimondja, hogy a hevített dohánytermékek kapcsán is – a hagyományos dohánytermékekhez hasonlóan – tilos lesz a jellegzetes ízesítésű termékek forgalomba hozatala, illetve tilos lesz minden olyan megoldás, amely a dohánytermék alkotóelemeiben (például a szűrőben, a papírban, a csomagolásban, a kapszulában) ízesítést tartalmaz.

Dohányboltban ütötte meg a volt élettársát - VIDEÓVAL

2022. november 05.
Dohányboltban ütötte meg a volt élettársát - VIDEÓVAL

 

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a személyét ért telefonon tett megjegyzést személyesen, tettlegesen torolt meg.

Már tudják hány éves korig lehet következmények nélkül dohányozni

2022. október 29.
Már tudják hány éves korig lehet következmények nélkül dohányozni

Dohányosokat vizsgáló nagyszabású tanulmányt tettek közzé amerikai kutatók a napokban, amelyben több mint 550 ezer amerikai felnőtt egészségügyi adatait analizálták az 1997 és 2020 közötti időszakban. Érdekes eredmény született – derül ki, az Index írásából.