Tabak Expo 2022 - Találkozzunk újra személyesen!

Kedves Trafikos Kollégák! Szeretettel invitáljuk Önöket, a 2022-es Tabak Expo Kiállítás és Konferencia rendezvényre. Büszkék vagyunk rá, hogy az eseményt idén a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságával együttműködve szervezhetjük meg.

Hogyan vált a Tabak Expo hazánk legfontosabb dohány kiskereskedelmi eseményévé?

2017 óta évről évre megrendeztük a Nemzeti Tabak Expo Kiállítás és Konferenciát, amely a dohány-kiskereskedelem legfontosabb szakmai eseményévé nőtte ki magát. A rendezvényen részt vevő látogatók száma folyamatosan növekedett, ezzel együtt pedig egyre több kiállítónk is lett. Mind a kiállítók, mind pedig a rendezvényen részt vevő dohány kiskereskedők megerősítették nekünk, hogy milyen fontos az évi rendszeres találkozás, a termékeket bemutató standok színes forgatagának látványa. Trafikosként ezen a napon feltehetjük a kérdéseinket, tanácsokat és javaslatokat kaphatunk a dohányboltokban forgalmazott termékek hazai forgalmazóitól, új termékekkel ismerkedhetünk meg, amikkel fejleszthetjük üzleteink kínálatát. Nem csoda, hogy 2019-ben már több mint 1500 résztvevő és 60 kiállító találkozhatott egymással a Tabak Expón. 

(Nagyításhoz, kérjük kattintson a képre!)

A járványügyi helyzetre való tekintettel az elmúlt két évben az online térben köszöntöttük a résztvevőket – az európai trafikszektor első online expóját valósítottuk meg, kiemelkedő érdeklődés mellett. A 2022-es évben azonban újra személyes részvétellel rendezhetjük meg a Tabak Expót! A helyszínként választott Hungexpo ’C’ pavilon méltó elhelyezést biztosít a rendezvénynek, és minőségi szolgáltatást a kiállítóinknak.

(Nagyításhoz, kérjük kattintson a képre!)


Miért érdemes Önnek részt venni a Tabak Expón?

Elsősorban azért, mert az Expo a mi napunk, dohány kiskereskedőké és a trafikokban dolgozó munkatársaké! Itt találkozhatunk egymással, beszélgethetünk, tapasztalatot cserélhetünk. Lesz lehetőség üzletkötésre, a dohányboltunk készleteinek kedvezményes feltöltésére is. Szervezőként nagy gondot fordítunk arra, hogy a résztvevőknek tartalmas időtöltést kínáljunk, ezért a vásári forgatag és kiállítás mellett a dohányszektor hazai és nemzetközi újdonságait, jogalkotási fejleményeit bemutató szakmai előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket is kínál a program. Konferencia termünkben egymást követik majd a dohányszektor kiemelkedő személyiségei, meghatározó szakértői.

A munka és az üzletfejlesztés mellett azonban lesz lehetőség a szórakozásra is: játékok, nyereménysorsolások, szórakoztató programok teszik felejthetetlen közösségi élménnyé ezt a napot.

(Nagyításhoz, kérjük kattintson a képre!)

Szerezzék meg belepőjüket még ma, az oldalunkon található TABAK EXPO gombra kattintva! 


Legfrissebb híreink

Öt év szabadságvesztésre ítélték a dohánybolti rablót

2024. április 10.
Öt év szabadságvesztésre ítélték a dohánybolti rablót

Jogerősen öt év szabadságvesztésre ítélte a Sátoraljaújhelyi Járásíróság azt a férfit, aki 2023 júliusában rabolt ki egy dohányboltot a zempléni városban - tájékoztatta szerdán a Miskolci Törvényszék az MTI-t.

Rákellenes nap - a tüdőrák az egyik leggyakoribb daganatos betegség

2024. április 10.
Rákellenes nap - a tüdőrák az egyik leggyakoribb daganatos betegség

A nők esetében továbbra is az emlőrák, a férfiaknál a prosztatarák a leggyakrabban diagnosztizált daganattípus - olvasható a Magyar Rákellenes Liga szerdán, a nemzeti rákellenes nap alkalmából közzétett közleményében.

Több mint ezer doboz török cigarettát találtak a pénzügyőrök

2024. április 08.
Több mint ezer doboz török cigarettát találtak a pénzügyőrök

Több mint ezer doboz török zárjegyes cigarettát találtak a pénzügyőrök egy bolgár rendszámú autóban az M7-as autópálya Sormás pihenőhelyén - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az MTI-vel.

Februárban 1,8 százalékkal nőtt az ipari termelés

2024. április 05.
Februárban 1,8 százalékkal nőtt az ipari termelés

2024 februárjában az ipari termelés volumene 1,8, munkanaphatástól megtisztítva 1,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. A szezonálisan és munkanappal kiigazított adatok alapján az ipari kibocsátás 2024 januárjához mérten 3,5 százalékkal emelkedett - jelentette első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal.