Törzsgárda-elismeréssel jutalmazta munkatársait a Continental Dohányipari Zrt.

Törzsgárda elismeréssel jutalmazta minden, legalább 5 éve a vállalatnál dolgozó munkavállalóját a sátoraljaújhelyi dohánygyárat tulajdonló Continental Dohányipari Zrt.

Az immár tradíciónak tekinthető elismerés keretében a társaság összesen 20 millió forintot osztott ki, amely 66 dolgozó között oszlott meg, a Continental kötelékében eltöltött évek függvényében.

Idén is sor került a Continental Dohányipari Zrt. életében már hagyománynak számító törzsgárda-elismerések átadására, amelynek során a vállalat 20 millió forintot osztott ki a legelkötelezettebb munkavállalói között. A pénzbeli jutalmat a szeptemberi bérhez csatolva kapta meg minden, legalább 5 éve a társaságot erősítő dolgozó. Az elismerés mértékét a társaságnál eltöltött évek is meghatározták – az idei évben többen is 30 éves törzsgárda-tagságukat ünnepelhették.

Az elismerések átadása emellett arra is lehetőséget biztosított, hogy Füzi Csaba, a Continental Dohányipari Zrt. vezérigazgatója részletes tájékoztatást nyújtson a vállalat jelenlegi helyzetéről és a jövőbeni tervekről is.

Füzi Csaba elmondta, a törzsgárda munkája felbecsülhetetlen jelentőséggel bír a Continental mindennapjai során. Hozzátette, a 66 kiosztott elismerés rekordot jelent a társaság történetében, egyúttal pedig bizonyítja, hogy a Continental munkavállalók támogatása és ösztönzése jegyében végzett munkája, és a kapcsolódó kezdeményezései eredményesek.

 

Forrás: Continental Dohányipari Zrt.

Képünk illusztráció!

Legfrissebb híreink

MDKSZ kutatás: Miért vásárolnak a fogyasztók dohányterméket a feketepiacon?

2024. július 17.
MDKSZ kutatás: Miért vásárolnak a fogyasztók dohányterméket a feketepiacon?

A dohány feketepiac virágzik, a hazánkban elfogyasztott dohánytermékek egyre nagyobb hányada onnan származik. Az illegális gyártók, a feketekereskedők ellen az állami hatóságok (a NAV és a Rendőrség) lép fel. Mi pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi jár a vásárló fejében, amikor egy gyanús alaktól vásárol vagy online rendel magának dohányárut.

Ne osszuk meg a biztonsági kamerák képeit!

2024. július 04.
Ne osszuk meg a biztonsági kamerák képeit!


Felhívjuk Tisztelt Trafikos Társaink figyelmét, hogy az üzletekben elhelyezett biztonsági kamerák felvételeit kizárólag azok készítésének céljából (vagyonvédelem, bűnmegelőzés) lehet felhasználni, és azok csak az arra jogosultak számára megismerhetők.

Tisztelt Érdeklődők!

2024. július 01.
Tisztelt Érdeklődők!

A nyár az MDKSZ-nél is a szabadságok időszaka, így a beérkező leveleket nem tudjuk a megszokott gyorsasággal és naprakészséggel megválaszolni. Előfordulhat néhány nap csúszás, de természetesen továbbra is minden beérkező e-mailre reagálunk.

Mostantól csak gyógyszertárban vásárolható elektromos cigaretta Ausztráliában

2024. július 01.
Mostantól csak gyógyszertárban vásárolható elektromos cigaretta Ausztráliában

Ausztráliában a dohányzásra vonatkozó új jogszabályok hatályba lépésével az eldobható elektromos cigaretták (vape) július 1-től csak gyógyszertárban kaphatóak.

A NAV az illegális dohánytermékek veszélyeire hívta fel a diákok figyelmét

2024. július 01.
A NAV az illegális dohánytermékek veszélyeire hívta fel a diákok figyelmét

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az illegális dohánytermék veszélyeire, jogkövetkezményeire hívták fel általános és középiskolások figyelmét országjáró körútjukon - közölte a NAV bevetési igazgatósága hétfőn az MTI-vel.