Törzsgárda-elismeréssel jutalmazta munkatársait a Continental Dohányipari Zrt.

Törzsgárda elismeréssel jutalmazta minden, legalább 5 éve a vállalatnál dolgozó munkavállalóját a sátoraljaújhelyi dohánygyárat tulajdonló Continental Dohányipari Zrt.

Az immár tradíciónak tekinthető elismerés keretében a társaság összesen 20 millió forintot osztott ki, amely 66 dolgozó között oszlott meg, a Continental kötelékében eltöltött évek függvényében.

Idén is sor került a Continental Dohányipari Zrt. életében már hagyománynak számító törzsgárda-elismerések átadására, amelynek során a vállalat 20 millió forintot osztott ki a legelkötelezettebb munkavállalói között. A pénzbeli jutalmat a szeptemberi bérhez csatolva kapta meg minden, legalább 5 éve a társaságot erősítő dolgozó. Az elismerés mértékét a társaságnál eltöltött évek is meghatározták – az idei évben többen is 30 éves törzsgárda-tagságukat ünnepelhették.

Az elismerések átadása emellett arra is lehetőséget biztosított, hogy Füzi Csaba, a Continental Dohányipari Zrt. vezérigazgatója részletes tájékoztatást nyújtson a vállalat jelenlegi helyzetéről és a jövőbeni tervekről is.

Füzi Csaba elmondta, a törzsgárda munkája felbecsülhetetlen jelentőséggel bír a Continental mindennapjai során. Hozzátette, a 66 kiosztott elismerés rekordot jelent a társaság történetében, egyúttal pedig bizonyítja, hogy a Continental munkavállalók támogatása és ösztönzése jegyében végzett munkája, és a kapcsolódó kezdeményezései eredményesek.

 

Forrás: Continental Dohányipari Zrt.

Képünk illusztráció!

Legfrissebb híreink

Öt év szabadságvesztésre ítélték a dohánybolti rablót

2024. április 10.
Öt év szabadságvesztésre ítélték a dohánybolti rablót

Jogerősen öt év szabadságvesztésre ítélte a Sátoraljaújhelyi Járásíróság azt a férfit, aki 2023 júliusában rabolt ki egy dohányboltot a zempléni városban - tájékoztatta szerdán a Miskolci Törvényszék az MTI-t.

Rákellenes nap - a tüdőrák az egyik leggyakoribb daganatos betegség

2024. április 10.
Rákellenes nap - a tüdőrák az egyik leggyakoribb daganatos betegség

A nők esetében továbbra is az emlőrák, a férfiaknál a prosztatarák a leggyakrabban diagnosztizált daganattípus - olvasható a Magyar Rákellenes Liga szerdán, a nemzeti rákellenes nap alkalmából közzétett közleményében.

Több mint ezer doboz török cigarettát találtak a pénzügyőrök

2024. április 08.
Több mint ezer doboz török cigarettát találtak a pénzügyőrök

Több mint ezer doboz török zárjegyes cigarettát találtak a pénzügyőrök egy bolgár rendszámú autóban az M7-as autópálya Sormás pihenőhelyén - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az MTI-vel.

Februárban 1,8 százalékkal nőtt az ipari termelés

2024. április 05.
Februárban 1,8 százalékkal nőtt az ipari termelés

2024 februárjában az ipari termelés volumene 1,8, munkanaphatástól megtisztítva 1,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. A szezonálisan és munkanappal kiigazított adatok alapján az ipari kibocsátás 2024 januárjához mérten 3,5 százalékkal emelkedett - jelentette első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal.